BENEFIET BUFFET VOOR SABITRI EN SHANTI

Vanaf 2002 tot 2010  managde Sabitri Poudel  samen met haar dochter Shanti ons voormalige Hotel Lake City  in Pokhara.   In 2010 moest Sabitri haar werk bij ons stoppen i.v.m.ziekte, waarvan ze inmiddels weer prima  is hersteld.  Al onze gasten van het hotel kennen haar  wel  en vooral haar prima kookkunst.
Omdat ze altijd ontzettend haar best voor onze stichting heeft gedaan en omdat ze graag  eens wil zien,  hoe en waar zoon Krishna en Youraj in Nederland wonen, willen wij haar en Shanti uitnodigen om in de maand mei naar Nederland te komen.
Om dit te bekostigen verzorgt Krishna Poudel voor zijn moeder en zus een uitgebreid Nepalees buffet:

vrijdag 6 april a.s. (vanaf 18.00 uur) in:


De Tuin van Kapitein Rommel, Castricum


(over het bruggetje schuin tegenover NS-station)

 

Voor € 50,-- p.p. kun je deelnemen aan dit buffet, incl. water, 2 glazen fris, wijn of bier, thee en koffie.  Bij belangstelling kun je dit bedrag overmaken naar rek.nr. 58.01.39.948  tnv Stg. Sanghimala onder vermelding van “buffet”.  Betalen kan ook op de avond zelf, maar wel van te voren (uiterlijk tot 4 april) even  per telefoon/e-mail een plekje reserveren.   We kunnen max. 30 personen ontvangen.

Het is de bedoeling dat Sabitri en Shanti in mei naar Holland komen. Ze logeren dan bij Krishna.
Enkele dagen na aankomst zullen we op bij De Roos op de Muiderwaard een ontmoetingsmiddag organiseren, waarbij iedereen  van harte welkom is om de dames te begroeten, te knuffelen en goede herinneringen op te halen.  Onder genot van een kop chai of een wijntje, met een Nepalees hapje erbij.
Wij hopen jou  ook te treffen!!

 

                                                           

Additional information