Stichting Sanghimala (=vriendenkring) organiseert bijzondere reizen naar Nepal.

OOK VOOR MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE- OF VERSTANDELIJKE BEPERKING.

JE ZULT VERSTELD STAAN VAN DE MOGELIJKHEDEN!!

Sinds januari 2000 verzorgen wij ook reizen naar Nepal speciaal  voor mensen die wel redelijk zelfstandig kunnen funktioneren, maar die het prettig vinden wanneer er op de achtergrond professionele Nederlands sprekende hulp aanwezig is. Te denken valt aan personen met een lichamelijke- of verstandelijke beperking of een chronische ziekte.
Wij hebben een aantal zeer ervaren verpleegkundigen, die bereid zijn als reisleider mee te gaan. Op deze wijze kunnen mensen, die toch graag eens een avontuurlijke, verre reis willen, op een prettige en  veilige manier op pad.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk voor iedere gast een reis  op maat te maken.   De reisleider komt (indien gewenst) vooraf persoonlijk kennismaken. Met hem kun je dan je mogelijkheden en wensen bespreken. Hij stelt vervolgens samen met jou het reisprogramma op.

Alvast iets over je verblijf:
Je basisverblijf is het Vagabond Guesthouse in Pokhara dat op loopafstand van een prachtig en groot meer ligt.
Onze gasten voelen zich hier altijd meteen thuis. Dit komt door gastvrijheid en de geweldige tuin. Naast veel excursies organiseren wij ook cursussen yoga en meditatie.

Wil je meer informatie hierover ontvangen, neem dan gerust even kontakt met ons op. Elke dag van 11-21 uur telefonisch (06-44415342) of per e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Voor maart 2021 hebben wij een prachtige 3-weekse reis in Nepal op het programma. Speciaal voor mensen met een beperking.   De prijs komt rond de  3250 euro, incl. alles.

Vraag  het programma op via  een email of bel ons even.

Op deze site vindt je onder "contact" een mogelijkheid om rechtstreeks  te mailen.

Onze stand op de Vakantiebeurs MEE op 22 januari 2012
(foto: red. Zaanstad.Vandaag.nl)


Zie ook: www.vakantiemeteenbeperking.nl

 

Additional information